Hoveniersbedrijf RVG Tuinen uit Etten-Leur

06-48113046 info@rvgtuinen.nl

Menu
Tuinontwerp

7 IMG_2821

Bent u toe aan nieuwe planten? Of vindt u dat heel uw tuin compleet onderhanden genomen moet worden? Mogelijk heeft u al een idee. Een mooi en doordacht tuinontwerp maakt het verschil.

Naast het aanleggen en onderhouden van tuinen ontwerpt RvG tuinen graag ook uw tuin.

U kunt bij ons ook zelf uw tuin ontwerpen of het aan ons overlaten. Voor tuinontwerpen in Etten-Leur en omgeving bent u bij ons aan het goede adres.

Voor elke tuin wat wils

Sommige tuinen hebben een compleet nieuw ontwerp nodig om weer tot leven te komen. Wellicht heeft uw tuinindeling slechts een paar aanpassingen nodig om hem er weer als nieuw eruit te laten zien. Wij kunnen vorm geven aan al uw wensen.

Heeft u een goed idee  of een globaal idee dat u helemaal niet op papier krijgt. Misschien heeft u nog helemaal geen idee van een tuinontwerp. Of gaat u voor een out- of- the- box ontwerp?

Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij werken nauw samen met een zeer creatieve partner die voor u een bijzondere tuin werkelijkheid kunnen maken. RvG tuinen zal vakkundig dit alles voor u realiseren en begeleiden.

Tekenjetuin.nl

RvG tuinen biedt hiervoor een bijzondere service. U kunt zelf aan de slag met het ontwerpen van uw eigen nieuwe tuin. Dankzij de online design software van Tekenjetuin.nl, tekent u makkelijk een eigen ontwerp. In dit programma staan verschillende voorbeeldtuinen en vindt u er alle producten, planten en materialen die uw tuin compleet maken.

Wij kunnen u altijd hierbij ondersteunen en adviseren. Zo kunt u geheel uw eigen tuinontwerp samenstellen of juist enkel een ruwe schets, die vervolgens door ons, samen met u, verder wordt ingevuld. Uiteraard mag u het volledige tuinontwerpen ook aan ons overlaten. Wij werken hiervoor samen met een partner die gespecialiseerd is in het ontwerpen van tuinen: Arjan Tax.

Uw tuinontwerp verwezenlijken?

Wanneer uw ideale tuinindeling virtueel vorm heeft gekregen, is het natuurlijk zaak dat deze omgezet wordt naar werkelijkheid. RvG tuin levert het totaalpakket . Van globaal ontwerp tot de puntjes op de i. Onze kennis en passie voor het hoveniersvak zult u terugzien in uw nieuwe tuin.

Alle gewenste materialen, planten, constructies en decoraties worden door RvG Tuinen geleverd , aangelegd en ingericht.

Een op maat gemaakt tuinontwerp in Etten-Leur en omstreken?

Wij werken voor tuinontwerpen samen met Arjan Tax Tuinontwerpen. Voor meer informatie over deze samenwerking kunt u contact met ons opnemen. Wij leggen het u graag uit!

Heeft u liever een persoonlijk gesprek? Bel ons dan  op 06-48113046. Wij komen graag naar u toe.