Hoveniersbedrijf RVG Tuinen uit Etten-Leur

06-48113046 info@rvgtuinen.nl

Menu
Tuinonderhoud Etten-Leur

Tuinonderhoud Etten-Leur

Voor tuinonderhoud in Etten-Leur is er maar één hovenier: RvG tuinen. Geniet van uw tuin zonder dat u er zelf urenlang in ploetert. Vermijd gevaarlijke situaties en schakel onze expertise in voor problemen met uw planten. Met onze professionele apparatuur, vakkennis en jarenlange ervaring verzorgen we uw tuinonderhoud sneller, beter en veiliger. Geniet alleen van de zonnige kant van uw tuin met het tuinonderhoud van RvG tuinen.

Tuinonderhoud zoals u dat wilt

Tuinonderhoud bij RvG tuinen gaat altijd in overleg met u als klant. U kunt natuurlijk uw tuin een grondige beurt laten geven door ons. Helemaal winterklaar of juist klaar voor het voorjaar laten maken, maar dat is geen vereiste. Ook voor kleine klusjes zoals een heg snoeien, een buxus uitgraven of bladeren harken zijn we u graag van dienst. Wij hebben er begrip voor dat u zelf ook nog graag in uw tuin werkt en ons datgene laat doen, wat zelf niet (meer) zo goed lukt of waar u de apparatuur niet voor heeft.

Vaste prik of incidenteel

Tuinonderhoud golft mee met de seizoenen. In de herfst ligt uw tuin vol met bladeren, terwijl u in de zomer waarschijnlijk wel wat hulp kunt gebruiken met snoeien. Hoe vaak en hoe intensief uw tuin moet worden onderhouden, hangt geheel af van uw tuin en ook van uw wensen. Voor sommige mensen mag het er wat verwilderd uitzien, terwijl anderen ten alle tijden willen genieten van een superstrak gazon. Bij RvG tuinen passen we ons aanbod hier volledig op aan, klant is koning. U kunt een voordelig onderhoudsabonnement bij ons afsluiten of u kunt ons incidenteel inschakelen wanneer u dat wilt.

Meer dan tuinonderhoud alleen

Bij RvG tuinen bieden we meer dan tuinonderhoud alleen. Neemt u toevallig al tuinonderhoud bij ons af, dan is het handig om te weten dat u ons ook kunt inschakelen voor allerlei andere zaken betreffende uw tuin. Dit varieert van complete tuinrenovaties tot een op maat gemaakte tuintafel. Onze diensten omvatten ook boomverzorging, grondverbetering, het plaatsen van tuinornamenten, houtbouw, vijveronderhoud, volledig tuinaanleg en meer. Zo kunt u al uw ideeën over uw tuin bij ons neerleggen. Samen zorgen we voor een mooi resultaat geheel naar wens.

Ook voor bedrijven of overheden

Beschikt u over een bedrijfstuin of bent u verantwoordelijk voor een verzorgde groenvoorziening namens de gemeente? RvG tuinen beperkt zich niet alleen tot particuliere klussen maar verzorgt ook tuinonderhoud voor bedrijfstuinen, parken en speeltuinen. RvG tuinen is uw partner in groen.

Hoveniersbedrijf Etten-LeurTuinman Etten-LeurTuinaanleg Etten-LeurGazon onderhoud Etten-Leur – Hovenier Etten-Leur