Hoveniersbedrijf RVG Tuinen uit Etten-Leur

06-48113046 info@rvgtuinen.nl

Menu
Tuinaanleg Etten-Leur

3 IMG_8713

Tuinaanleg Etten-Leur

U droomt van een nieuwe tuin? RvG tuinen realiseert deze droom voor u. Van idee tot de laatste finishing touch zorgen onze ervaren hoveniers voor een verbluffend eindresultaat. Hoe wild of bescheiden uw ideeën ook zijn, wij denken mee, geven u advies en doen er alles aan om uw tuin uw favoriete plek van het huis te laten worden. Denkt u aan een vijver, aan fruitbomen of aan een onderhoudsvriendelijke tuin? Het is echt allemaal mogelijk bij RvG tuinen.

Tuinaanleg Etten-Leur? Dan moet u bij RvG tuinen zijn.

Een nieuw huis of een oude tuin? Allebei? Na die grote verbouwing is eindelijk de tuin aan de beurt, maar wat wil je precies en wat is er mogelijk met het stuk grond dat je tot je beschikking hebt. Bij RvG is het antwoord op die laatste vraag: veel. Want wij vinden dat er over ruimte is voor groen. De invulling is divers: graszoden, bomen, struiken, verzorgde perkjes of zelf een moestuin… Ook voor grote en kleine bouwprojecten in uw tuin kunt u bij RvG tuinen terecht. Het aanleggen van vijvers, houten constructies of metalen sierconstructies, tafel en banken, bloembakken, maar ook complete overkappingen zijn mogelijk bij ons veelzijdige hoveniersbedrijf.

De levensloop van uw tuin

De gediplomeerde hoveniers van RvG tuinen hebben een passie voor het vak. Ze doen niets liever dan uw tuin zo maken dat u er weer plezier aan beleeft. Vaak verandert de functie van een tuin gedurende uw levensloop. Met kinderen is het leuk als er een grasveld of een trampoline is, of een vijver met kikkers. Zodra de kinderen groter worden, wilt u misschien een groter terras om in de zomer lekker lang buiten te kunnen zit. Als u zelf wat ouder wordt, heeft u misschien niet meer zo’n zin of energie voor het onderhoud en laat u een onderhoudsvriendelijke tuin aanleggen. Wat uw wensen ook zijn, wij denken met u mee en bieden u tal van mogelijkheden aan, waar u zelf misschien nog niet eens het bestaan van af wist. Laat ook vooral verrassen door onze adviezen.

Ook voor de aanleg van uw bedrijfstuin

RvG tuinen verzorgt niet alleen tuinaanleg voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Uw bedrijfspand knapt enorm op van een mooi aangelegde tuin of misschien is de tuin wel onderdeel van uw bedrijf zoals bijvoorbeeld bij een kantoortuin of een crematorium. Ook bij de tuinaanleg van uw bedrijfstuin is alles mogelijk: een onderhoudsvriendelijke tuin, een tuin met waterpartijen, strakke heggen en een mooi betegelde parkeerplaats. Misschien wilt u een kleine speeltuin aanleggen voor bezoekende kinderen of een rustgevend wandelpad voor uw collega’s. Alles is mogelijk en we denken graag met u mee.

Hoveniersbedrijf Etten-LeurTuinman Etten-LeurTuinonderhoud Etten-LeurGazon onderhoud Etten-Leur – Hovenier Etten-Leur