Hoveniersbedrijf RVG Tuinen uit Etten-Leur

06-48113046 info@rvgtuinen.nl

Menu
Over ons

IMG_2115

Maak kennis met RvG tuinen: altijd Ruimte voor Groen!

RVG tuinen uit Etten-Leur is uw vakbekwame tuinman / hovenierEr is niets fijner dan een mooi aangelegde tuin, die ook nog eens perfect onderhouden is. Tenminste, dat vinden we bij hoveniersbedrijf RvG tuinen. RvG tuinen verzorgt tuinaanleg, tuinonderhuid, renovaties van bestaande tuinen, grondverbetering, boomverzorging en tuinconstructies. U kunt vrijwel alle werkzaamheden in uw tuin met een gerust hart overlaten aan ons hoveniersbedrijf.

Úw hovenier in Etten-Leur en omstreken

Onze diensten voeren wij vooral uit in de regio van Etten-Leur, maar ook daarbuiten in plaatsen zoals Roosendaal, Hoeven, Rijsbergen, Zundert en Breda. De RvG tuinen bedrijfsbus brengt ons naar alle tuinen in heel West-Brabant, ook naar die van u! Dus is uw tuin toe aan een nieuwe look, wilt u een boom laten rooien, is het tijd dat er weer eens flink wordt gesnoeid of bent u uw oude tuinman gewoon zat? Maak dan kennis met RvG tuinen, want wij zorgen voor een professioneel resultaat voor een eerlijke prijs.

Een hovenier met passie voor zijn vak

De frisse kracht achter hoveniersbedrijf RvG tuinen is Joost van Ginneken, een gediplomeerd hovenier met jarenlange ervaring, groene vingers en een passie voor het vak. Joost is een echt buitenmens met oog voor detail. Zijn motto is: ‘er is altijd ruimte voor groen’. Hij gelooft dat je overal kunt genieten van een groene omgeving, hoe klein of bebouwd je ruimte ook is. Ook in een stadse omgeving legt Joost graag tuinen aan die het straatbeeld opfleuren. In een landelijke omgeving is er meer aandacht voor een mooie indeling en tuinelementen, die de tuin vorm geven.

Uw tuin naar uw wens

RvG tuinen luistert nauwkeurig naar wat u te vertellen heeft. Zo kunnen we de wensen over uw tuin het beste omzetten in de praktijk. Door ons brede dienstenpakket is vrijwel alles mogelijk in uw tuin. Allerlei soorten beplanting, een perfect gelegd gazon, volledige tuinconstructies en ornamenten, verzorging van planten en bomen, het winterklaar maken van uw tuin… Wij doen er alles aan om uw tuin precies zo te maken als u voor ogen heeft. Natuurlijk staan we graag paraat met professioneel advies dat gebaseerd is op een gedegen opleiding en jarenlange ervaring als hovenier. Samen en in goed overleg komen we tot de mooiste resultaten!

Op zoek naar een vakkundig hoveniersbedrijf in Etten-Leur en omstreken?

Dit energieke bedrijf is net als uw tuin klaar voor groei. Met liefde nemen we uw tuin flink onder handen. Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of mail naar info@rvgtuinen.nl. Liever even persoonlijk contact? Bel dan naar 06-48113046.