Hoveniersbedrijf RVG Tuinen uit Etten-Leur

06-48113046 info@rvgtuinen.nl

Menu
Kunstgras

Het kiezen en aanleggen van kunstgras is geen makkelijke klus. Wilt u kunstgras aanleggen, maar bent u niet zeker over hoe en wat? Wij hebben de juiste expertise in huis om u te adviseren over de juiste soort kunstgras en het aanleggen hiervan. RvG tuinen verzorgt het beste kunstgras in Etten-Leur, waar u jarenlang plezier van heeft. We bieden bovendien een totaalpakket: we leveren goed en veilig kunstgras en leggen dit ook voor u aan. We nemen u graag de moeite uit handen voor het beste kunstgras in Etten-Leur en omstreken met een natuurlijke uitstraling.

Mooi en veilig kunstgras

Na een stroom aan nieuws over de risico’s van kunstgras twijfelt u wellicht over de aanleg van kunstgras. Wij bieden vanzelfsprekend alleen veilig kunstgras aan, waarmee u geen risico’s loopt. RvG tuinen levert alleen het beste kunstgras, van het gerenommeerde merk Family Grass. Family Grass produceert al meer dan 15 jaar mooi en veilig kunstgras, met voor elke toepassing de juiste soort. Dankzij de nieuwste technologieën heeft het kunstgras van Family Grass een natuurlijke uitstraling. Zo is je nieuwe gazon niet te onderscheiden van echt gras.

Uw partner in de aanleg van kunstgras

Kunstgras aanleggen is een vak apart. Voor elke gewenste toepassing is er een type kunstgras, maar zelf aan de slag gaan leidt bij sommige mensen tot onjuiste keuzes en een verkeerde manier van kunstgras aanleggen. Er komt immers veel bij kijken: de keuze voor de juiste soort kunstgras, het voorbereiden van de grond en uiteindelijk het kunstgras aanleggen. RvG tuinen is graag uw partner voor de aanleg van kunstgras in Etten-Leur en omgeving.

Uw nieuwe kunstgras professioneel laten aanleggen?

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of mail naar info@rvgtuinen.nl. Liever even persoonlijk contact? Bel dan naar 06-48113046.