Hoveniersbedrijf RVG Tuinen uit Etten-Leur

06-48113046 info@rvgtuinen.nl

Menu
Tuin onderhoud

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud regio Etten-LeurElke tuin, groot of klein, heeft tuinonderhoud nodig. Dat is vaak zwaar of specialistisch werk. Snoeien, de vijver uitscheppen, nieuwe aanplanting, het gazon maaien… bij RvG tuinen doen we er alles aan om uw tuin weer in topconditie te krijgen. Doordat we beschikken over professionele materialen en jarenlange ervaring doen wij dit vaak sneller en efficiënter dan uzelf. Gun uzelf rust en uw tuin een flinke onderhoudsbeurt waarvan u lang zult genieten.

Een tuin om jaloers van te worden

Een tuin blijft natuurlijk nooit zoals hij ooit was. De natuur groeit en bloeit en hoe mooi uw tuin ooit ook aangelegd was, zonder regelmatig onderhoud zal hier weinig van te zien zijn. Een mooie tuin vergt nou eenmaal veel onderhoud. Tuinonderhoud is gelukkig onze lust en ons leven. Wat voor tuin uw ook heeft, met een groot gazon, perken, buxussen, of met een groot terras, wij brengen uw tuin weer in de originele staat. Het resultaat: een tuin om jaloers van te worden.

Tuinonderhoud kan ook samen

Natuurlijk vinden we het fijn als we uw hele tuin onder handen mogen nemen. Het is natuurlijk ook geen probleem als u gedeeltes van het tuinonderhoud zelf wilt blijven doen en dat wij de klusjes doen waar u geen tijd, energie of zin meer in heeft. Vooral het snoeien van struiken, bomen en heggen is vaak een inspannende klus. Wilt u toch zelf het gras maaien of een andere klus voor uw rekening nemen, dan is dat geen probleem. U hoeft geen volledig onderhoudspakket af te nemen.

Regelmatig of incidenteel tuinonderhoud: uw keuze

Vaak heeft uw tuin voor de winter en in het voorjaar een grote onderhoudsbeurt nodig. Het winterklaar of zomerklaar maken van uw tuin is een flinke klus en het is dan ook erg fijn als een hovenier u dat uit handen kunt nemen. Heeft u liever het hele jaar door een strakke tuin, dan kunt u kiezen voor regelmatig tuinonderhoud. Als u veel last heeft van onkruid of als u een vijver of een arbeidsintensief gazon heeft, is dat een handige optie. Met de frequentie van uw wens komt onze tuinman bij u langs voor het doorlopende onderhoud van uw tuin.

Laat het tuinonderhoud over aan uw hoveniersbedrijf

Bent u helemaal klaar met het snoeien, het scheren van hagen, gazononderhoud en onkruid wieden? Ontdek het tuinonderhoud van RvGtuinen. Ook voor het onderhoud aan tuinafscheidingen, bouwwerken, vijvers en tuinelektra staan we voor u klaar. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of mail naar info@rvgtuinen.nl. Liever even persoonlijk contact? Bel dan naar 06-48113046.