Hoveniersbedrijf RVG Tuinen uit Etten-Leur

06-48113046 info@rvgtuinen.nl

Menu
Renovatie bestaande tuinen

Renovatie bestaande tuinen

Renovatie bestaande tuinWilt u eens wat anders met uw tuin? Een andere sfeer, meer comfort of de tuin meer naar uw eigen smaak maken? Hiervoor hoeft niet per se uw hele tuin op de schop. Door bepaalde details in uw tuin te veranderen kunt u dit al bereiken. Hierbij kunnen we u helpen, want we weten precies met welke kleine veranderingen je het grootste effect bereikt. Zo krijgt uw tuin in een mum van tijd een echte make-over!

Kleine verandering, groots effect

Het zijn vaak de kleine dingen die het doen. Zo is het ook met uw tuin. Een hele nieuwe tuin aan laten leggen is misschien iets te veel van goede? Toch wilt u wat anders en dat is zeker mogelijk. Heeft u een huis gekocht waarvan de tuin helemaal niet naar uw smaak is? Of bent u, net als bij uw interieur, gewoon eens toe aan wat anders? Ontdek dan wat relatief kleine veranderingen en aanpassingen in uw tuin kunnen doen.

Oog voor detail

RvG tuinen heeft oog voor detail en met dat oog zien we precies waar de ‘pijnpunten’ van uw tuin zitten. Bepaalde elementen in uw tuin, die de tuinen laten afwijken van uw ideaalbeeld. In ons dienstenpakket zitten veel mogelijkheden. We zullen u precies uitleggen welke diensten en mogelijkheden het meeste opleveren voor uw tuin. Relatief kleine ingrepen, die uw tuin weer bestendig maken voor de toekomst. Het kan zijn dat u uw tuin op dit moment niet naar uw smaak is, dat u een meer kindvriendelijke tuin wilt, maar zou ook kunnen kiezen voor een meer onderhoudsvriendelijke tuin. Wij maken van uw wensen een mooi renovatieplan.

Eindeloze mogelijkheden voor tuinrenovatie

Ook als u kiest voor een tuinrenovatie zijn de mogelijkheden eindeloos. Alleen al het verwijderen van sommige tuinelementen, zoals een oude schutting, een uit de kluiten gewassen struik of een verwilderde vijver kan al ontzettend veel doen voor uw tuin. Ook elementen toevoegen kan uw tuin onherkenbaar maken, zoals bijvoorbeeld een rij fruitbomen of een breder terras. Wat precies de meeste ‘winst’ oplevert, daar helpen we u graag bij. Met ons inzicht voor tuinontwerp zien we zo welke veranderingen uw tuin doen opleven.

Uw bestaande tuin ook toe aan een renovatie?

We komen graag eens langs om de potentie van uw tuin te ontdekken. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of mail naar info@rvgtuinen.nl. Liever even persoonlijk contact? Bel dan naar 06-48113046.