Hoveniersbedrijf RVG Tuinen uit Etten-Leur

06-48113046 info@rvgtuinen.nl

Menu
Houtbouw en tuinconstructies

IMG_9255-1

Houtbouw en tuinconstructies

Kan uw tuin wel wat aankleding gebruiken? Bij RvG tuinen werken we graag met hout en andere tuinconstructies om uw tuin op een aantrekkelijke manier in te richten. Extra veel privacy door een hoge schutting, uw favoriete klimplant laten slingeren over een mooie, houten pergola of een prachtige metalen hekwerk rondom uw voortuin; het kan allemaal. Wij hebben veel keuze uit unieke tuinelementen die uw tuin meer allure en functie geven.

Geef uw tuin meer karakter met een tuinconstructie

Hoe klein of groot uw tuin ook is, vaak doet een beetje inrichting al wonderen. Door het gebruik van houten elementen of andere tuinconstructies doet een middelmatig gazon opeens dienst als een aangenaam terras, is dat ongezellige hoekje omgetoverd in één bloemenpracht en geeft een mooie schutting rust en een warme uitstraling. RvG tuinen verzorgt allerlei soorten houtbouw en tuinconstructies, waarvan de genoemde voorbeelden slechts enkele opties zijn.

Overkapping in uw tuin: de huiskamer van de zomer

Als het mooi weer is, dan wilt u daar zo lang en zo veel mogelijk van genieten. Waar kan dat beter dan in uw eigen tuin? Een mooie overkapping biedt bescherming tegen de zon of tegen die plotselinge hoosbui. Zeker als u mooie glazen schuifpuien heeft, dan is een overkapping een mooi verlengde van de woonkamer in de zomer. Eigenlijk vergroot u met een overkapping uw huis en het woongenot voor het hele gezin. RvG tuinen plaatst ook overkappingen in tuinen, zodat u in de zomeravonden nog lang en beschut kan genieten van de buitenlucht.

Extra opslag in tuinhuis of schuur

Ski’s, de grasmaaier, tennisrackets, een schoffel, het buitenspeelgoed van de kinderen, tuinstoelen… allemaal spullen die u liever niet in uw garage bewaart als het niet hoeft. Een tuinhuis of een schuur is een ideale plek om lompe en onhandige dingen netjes op te bergen. Een mooi, houten tuinhuis geeft uw tuin ook een huiselijke uitstraling en van een goed tuinhuis heeft u jarenlang plezier.

Alle inrichting van uw tuin

Met de houtbouw en tuinconstructies van RvG tuinen wordt uw tuin een nóg fijnere plek: opslag, ontspanning, extra leefruimte of privacy, het kan allemaal. Schuttingen, een pergola, vlonders, allerlei soorten overkappingen, tuinhuizen, schuren, maar ook bloembakken tafels en banken en metalen sierconstructies plaatsen wij graag in uw tuin. Nieuwsgierig naar wat we in uw tuin kunnen plaatsen? Neem dan direct contact met ons op of mail naar info@rvgtuinen.nl. Liever even persoonlijk contact? Bel dan naar 06-48113046.