Hoveniersbedrijf RVG Tuinen uit Etten-Leur

06-48113046 info@rvgtuinen.nl

Menu
Grondverbetering

Grondverbetering

Gezonde grond is letterlijk en figuurlijk een goede bodem voor uw tuin. Grondverbetering kan een oplossing zijn voor veel problemen die u wellicht in uw tuin aantreft. Door allerlei oorzaken zoals het uitspoelen van de grond of uitputting, kunnen de planten die momenteel op de grond groeien er slecht uit gaan zien. Het is frustrerend om uw planten stuk voor stuk dood te zien gaan en in dit geval is grondverbetering een goede volgende stap.

Een goede bodem is het halve werk

U zult het vanzelf merken wanneer de bodem in uw tuin minder vruchtbaar wordt. Door het jarenlange gebruik van de grond raakt de bodem uitgeput en dat gaan uw planten niet waarderen. Gele bladeren, ongebruikelijke bladuitval of het afsterven van (delen van) de plant zijn allemaal tekenen dat u snel in actie moet komen. Uw grond kan wel een oppepper gebruiken. Bij RvG tuinen zijn we gespecialiseerd in grondverbetering en we zetten onze expertise graag in om uw tuin weer gezond te maken.

Grondverbetering, wat houdt dat in?

RvG tuinen weet hoe belangrijk de bodemvruchtbaarheid van een tuin is en is daarom gespecialiseerd in grondverbetering. Met onze speciale technieken zorgen we ervoor dat uw planten zich weer thuis voelen in uw tuin. We gebruiken hierbij allemaal de allerbeste materialen, zoals organische mest en andere effectieve middelen die uw tuin weer vruchtbaar maken. Ook het gebruik van compost en sommige grondbewerkingstechnieken zorgen voor grondverbetering.

Wanneer is grondverbetering nodig in mijn tuin?

Groeien uw planten slecht? Krijgt u bijvoorbeeld steeds minder vruchten aan fruitbomen of lukt het maar niet om een moestuin te beginnen? Zien planten en bomen er steeds slechter uit? Grondverbetering kan de oplossing zijn. Na een vakkundige analyse van uw bodem zal RvG tuinen beslissen wat de beste aanpak is voor uw tuin. In overleg gaan we dan over op grondverbetering en welke technieken we hierbij zullen toepassen voor uw tuin. Zo kunt u binnen afzienbare tijd weer genieten van een tuin die volop groeit en bloeit.

Een echte energy boost voor uw tuin!

Kan uw tuin ook wel een extra zetje gebruiken? Groenere planten, snellere groei en variatie in de planten die u kunt laten groeien? Grondverbetering kan veel voor uw tuin betekenen. Onze speciale bemestingstechnieken laten uw tuin weer opbloeien. Ook nieuwsgierig wat grondverbetering voor uw tuin kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of mail naar info@rvgtuinen.nl. Liever even persoonlijk contact? Bel dan naar 06-48113046.