Hoveniersbedrijf RVG Tuinen uit Etten-Leur

06-48113046 info@rvgtuinen.nl

Menu
Boomverzorging

Boomverzorging

Boomverzorging is een specialistisch vak en daarom stuurt RvG tuinen u een gediplomeerd hovenier, zodra u hulp nodig heeft met een boom. Bomen kunnen ziek worden, moeten vaker worden gesnoeid en soms staan ze in de weg of richten ze met hun wortels schade aan. Uw boom snoeien, uw boom rooien of boomstronken verwijderen? Laat het over aan een professional. U doet er goed aan om RvG tuinen in te schakelen voor uw boomverzorging, want wij weten precies wat er moet gebeuren en we beschikken over de materialen en de expertise om boomverzorging op een veilige en vakkundige manier uit te voeren.

Een sieraad voor uw tuin

Bomen kunnen een indrukwekkende uitstraling geven aan uw tuin. In de lente draagt uw boom misschien prachtige bloesem en in de zomer geniet u van een koele schaduwplek of heerlijk zoete kersen. Een boom is een relatief onderhoudsvrije beplanting, maar eens in de zoveel tijd kan er toch onderhoud nodig zijn. Vaak gaat het hierbij om snoeiwerkzaamheden of bemesting. Koester de bomen in uw tuin en laat een hovenier er goed voor zorgen.

Verantwoorde boomverzorging tot op grote hoogtes

Door de enorme omvang die bomen kunnen hebben, is het werken in een boom alleen aan te raden met de juiste hulpmiddelen, zoals een hoogwerker. Elk jaar vallen er weer een hoop mensen uit hun boom tijdens het plegen van onderhoud, zoals snoeien. Dit heeft vaak ernstige gevolgen, zoals botbreuken of zelfs de dood. Laat liever een professional komen die uw boom vakkundig snoeit en verzorgt. Dat geeft rust en voorkomt een hoop ellende.

Weg of niet weg?

Soms is het onduidelijk wat er met een boom aan de hand is. De boom kan net als een mens een ziekte onder de leden hebben. Is die te behandelen of is het einde oefening voor de boom? Een boom kan ook vreselijk in de weg staan of schade aanrichten met zijn wortels. Door het vallen van de bladeren kan er ook een hoop rotzooi ontstaan, in uw tuin of misschien wel in die van uw buren. Dit zijn allemaal situaties waarbij u eraan kunt denken om de boom te laten kappen. RvG tuinen verzorgt ook bomenkap. Wilt u uw boom laten rooien, dan is dat geen enkel probleem. Veilig en vakkundig verwijderen wij de gehele boom uit uw tuin, met wortel en al.

Mogen wij uw bomen komen verzorgen?

Boomverzorging in de vertrouwde hoveniershanden van RvG tuinen, daar kunt u van op aan. Wilt u meer weten over onze boomverzorging? Neem dan direct contact met ons op of mail naar info@rvgtuinen.nl. Liever even persoonlijk contact? Bel dan naar 06-48113046.