Hoveniersbedrijf RVG Tuinen uit Etten-Leur

06-48113046 info@rvgtuinen.nl

Menu
Aanleg en onderhoud bedrijfstuinen

Aanleg en onderhoud bedrijfstuinen

Uw bedrijfstuin is het visitekaartje voor uw bedrijf. Een mooie bedrijfstuin kan een eye catcher zijn voor voorbijgangers, een rustpunt voor uw collega’s of een gezellige plek om te lunchen met uw klanten. Misschien wilt u juist een zakelijke, strakke tuin die representatief is voor uw bedrijf of juist een speelse tuin als dat past bij uw bedrijf. Als het kan ook nog een beetje onderhoudsvriendelijk en misschien wilt u wel een tuin die het hele jaar door groen is. Bij RvG tuinen is in ieder geval alles mogelijk.

Een bedrijfstuin die uw bedrijfspand doet opbloeien

Ontdek wat een bedrijfstuin kan doen voor uw bedrijfspand en misschien wel voor uw hele bedrijf. Wilt u gewoon een verzorgde groene rand om uw bedrijf of een compleet ingerichte tuin die gebruikt kan worden voor overleg en ontspanning? Bij RvG tuinen hebben we hier veel ideeën over. Natuurlijk zijn uw ideeën ons uitgangspunt en staan we u slechts bij met vrijblijvend advies en inspiratie op basis van de vele mogelijkheden. We komen graag een kijkje nemen waar er bij uw bedrijfspand ruimte is voor groen.

Vergaderzaal in de openlucht

Wat de invulling wordt van uw bedrijfstuin, mag u natuurlijk helemaal zelf weten. Een tuin kan uw zakelijke werkzaamheden wel ondersteunen, misschien meer dan u denkt. Een rustgevende waterpartij waar u en uw collega’s even kunnen afschakelen na een intense vergadering, is bevorderlijk voor de productiviteit voor de rest van de dag. Een wandeltuin of zelfs een blotevoetenpad kan ook de nodige afleiding en ontspanning bezorgen tijdens de pauze. Met goed weer kunt u met z’n allen buiten vergaderen op een groot terras. Als daar geen goede ideeën uit voort komen…

Het onderhoud van uw bedrijfstuin

Heeft u al een bedrijfstuin naar wens en zoekt u iemand voor het tuinonderhoud? RvG tuinen onderhoudt uw bedrijfstuin met zorg en aandacht zodat uw bedrijf er ten alle tijden representatief op staat. Netjes gesnoeide heggen, een mooi geharkte parkeerplaats en een strak gazon: dit draagt allemaal bij aan een verzorgde uitstraling van uw bedrijf en een mooi uitzicht van achter uw bureau.

Uw bedrijfstuin (altijd) in vorm

Bent u op zoek naar iemand die een prachtige bedrijfstuin voor u aanlegt of juist ervoor zorgt dat de bedrijfstuin er altijd feilloos bijligt? Dan kan RvG tuinen u zeker verder helpen. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of mail naar info@rvgtuinen.nl. Liever even persoonlijk contact? Bel dan naar 06-48113046.