Hoveniersbedrijf RVG Tuinen uit Etten-Leur

06-48113046 info@rvgtuinen.nl

Menu

Diensten

Bekijk hier wat wij voor u kunnen betekenen

Onze diensten

RvG tuinenHoveniersbedrijf RvG tuinen zal u verrassen met een grote aanbod aan hoveniersdiensten. Onder deze diensten vallen niet alleen de complete aanleg van tuinen, tuinrenovaties en tuinonderhoud, maar ook boomverzorging, grondverbetering en zelfs houtbouw. Bijna alles wat u in uw tuin zou willen realiseren, kan RvG tuinen mogelijk maken.

Kennis en kunde

Alle diensten die wij leveren, kúnnen wij ook echt leveren. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. De oprichter van RvG tuinen, Joost van Ginneken, beschikt naast een passie voor groen ook over een geldig hoveniersdiploma. Dit is een bewijs van kunde binnen het vakgebied en lang niet alle concurrentie kan dat overleggen. Natuurlijk blijft het niet alleen bij opleiding, want is er binnen het bedrijf ook een schat aan ervaring aanwezig. Met deze ervaring en kunde zorgen we ervoor dat u een tevreden klant wordt en blijft.

Al onze diensten komen met persoonlijke service

RvG tuinen vind het ontzettend belangrijk dat u achteraf tevreden bent. Daarom luisteren we graag naar al uw wensen, geven we vrijblijvend advies en overleggen we onze visie op de mogelijkheden. Als u er helemaal uit bent wat u wilt, dan spreken we dit nog eenmaal duidelijk door en dan gaan we pas aan de slag. Een heldere communicatie met de klant vinden wij essentieel. Bij RvG tuinen zijn we daarom laagdrempelig en bereikbaar. We doen er alles aan dat het úw tuin wordt, niet de onze. Voor onze klanten gaan we altijd een stapje verder.

Wij realiseren uw droomtuin

Door ons brede dienstenpakket is vrijwel alles mogelijk, ook uw droomtuin. Om uw ideeën daadwerkelijk de tuin in te krijgen, zijn we u graag van dienst. Onze ervaring als hoveniers zullen we inzetten om u zo goed mogelijk te adviseren over de mogelijkheden, zodat we uitkomen op een tuin waarvan u helemaal blij van wordt. Er is niets mooier om dromen uit te laten komen. Met onze tuinaanleg en tuinrenovatie is dit voor vrijwel iedereen mogelijk. Met grotere of kleinere aanpassingen wordt uw droomtuin werkelijkheid.

Van Breda tot Roosendaal

RvG tuinen is gevestigd in Etten-Leur, maar met onze RvG-bus bezoeken we klanten van Brede tot Roosendaal. Eigenlijk heel West-Brabant kan gebruik maken van onze hoveniersdiensten. Voor mensen die kiezen voor RvG tuinen rijden we graag een stukje verder dan Etten-Leur. Dus ook als u in de regio woont van Hoeven, Rijsbergen of Zundert is RvG tuinen uw hoveniersbedrijf. Altijd dichtbij, persoonlijk en betrouwbaar.